dimecres, 10 d’octubre del 2018

La Gata Borda a Barcelona




Teatre del Raval, Barcelona
La Gata Borda actuarem el dilluns 15 d’octubre al Teatre del Raval de Barcelona en el marc de la 23a Mostra de Teatre de Barcelona que organitza aquesta sala. La Gata Borda representarem l’obra Patró, escrita per mi i dirigida per Ester Cort, que va ser estrenada al teatre Bartrina de Reus el març d’enguany.

Patró és el primer text dramatúrgic que escric com a obra per a representar en un escenari a la italiana, tot i que ja havia fet guions sobretot d'espectacles de carrer. Aquest text que parla sobre la violència, sobre l'ambició, sobre la venjança, i una reflexió de fins on podem arribar i de quina manera hi arribem. La tragèdia, basada en Les bacants d’Eurípides, parla d’una banda de traficants que elimina el seu cap i Àgave pren el seu lloc. Aquest moviment desencadena una espiral d’ambicions, enveges i lluites pel poder que aniran més enllà dela dialèctica. La violència crua, i tan real en la nostra societat, quan esclata pren el protagonisme i empastifa les relacions humanes.

El Teatre del Raval, construït el 1935, és gestionat per Factoria Artípolis que vol promoure noves iniciatives de caràcter artístic i cultural, amb l’objectiu de crear un espai de treball, investigació i promoció de projectes de tipus personal o col·lectiu que són una realitat palpable. El teatre del Raval està situat al carrer Sant Antoni Abat d’aquest barri i l’horari de representació serà a les 20.30, les entrades es poden comprar de manera avançada per ticketea.

Sala Sandaru, Barcelona
També l’obra Patró ha estat seleccionada a la  VIII edició del Mostra’T, de la Sala Sandaru, Aquest festival Mostra’T  té l’objectiu d’oferir la Sala Sandaru com a espai d’exhibició per a companyies emergents interessades en presentar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

La Gata Borda representarà Patró el catorze de desembre i serà la companyia que tancarà la vuitena edició d’aquesta mostra que es representa a la sala del carrer Bonaventura Muñoz 21 de Barcelona, a tocar del Parc de la Ciutadella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada