Malsons televisius


Als anys 80 no es filava gaire prim amb les restriccions d'edat, . Resulta que jo era ben petit i suposo que per TVE van passar lla pel·lícula The monster club (1981), o potser el darrer The ghouls. Aquesta pel·lícula britànica de terror i de passava en un pub de vampirs on entre actuació i actuació es passava un curtmetratge d'horror.


M'imagino que van aprofitar el darrer curtmetratge i, pel que sembla, el més bo dels tres, i van passar-lo a mitja tarda o al vespre i a mi se'm va quedar gravat per sempre més.


La història és ben senzilla: un director de cinema busca localitzacions per una pel·lícula de terror i mig perdut agafa una carretera i passa un pont mig amagat per la boira. Quan ha passat la boira es troba en un poble tètric amb uns habitants igual de tètric. Quan se n'adona que està en perill es refugia a l'església i si voleu saber el final, us la podeu mirar a l'enllaç que deixo més avall.



he començat dient que als anys 80 no es filava prim amb les restriccions d'edat. Certament que vaig estar unes quantes nits amb malsons, però tampoc trobo que sigui una cosa tan greu, mantenir la canalla en una vitrina allunyats de tot allò lleig i desagradable, només els farà més complicat aterrar al món real quan toqui. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars