Zona 242

 


Va ser el 2018 quan va sortir l’oferta pública i es va aprovar el temari. Aquell any el jutge Llarena dictà presó preventiva contra Turull, Rull, Romeva, Forcadell i Bassa i reactivà les ordres de detenció internacionals contra els polítics fora de Catalunya.

En tot cas no va ser fins a finals de 2019 que va sortir convocat el procés de selecció per proveir 760 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'administració (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya. Recordem que aquell 2019 començà el judici al procés independentista català i va haver-hi eleccions generals espanyoles.

El 2020 va sortir la llista d’admesos i exclosos, però tot va quedar en suspens uns mesos per las crisi sanitària, mentrestant tots estàvem tancats a casa i poc a poc vam començar a sortir-ne, però la convocatòria no va ser tan ràpida.

No va ser fins a finals de 2021 que de pressa i corrents es va convocar la primera prova per a l’11 de desembre. Aquell any va prendre possessió Pere Aragonès com a president de la Generalitat, al lloc de Joaquim Torra, que va tenir un mandat més curt que aquesta convocatòria 242.

Ja som a la primavera de 2022 i encara no tenim els resultats de la primera prova. Els opositors no saben si han de continuar estudiant, pagant acadèmies o fer plans. En quatre anys les vides de les persones donen molts tombs: naixements i morts, casaments i divorcis, alegries i penes... Sembla que l’únic immutable d’aquesta vida és la convocatòria 242.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars