Reusencs al Hollywood nacional

Aquest 2017 ha començat fort teatralment per alguns actors i actrius de Reus. El primer dia de l'any acabaven les funcions de Molt soroll per no res, al Teatre Nacional de Catalunya, amb les entrades exhaurides de gairebé totes les darreres funcions. Molt soroll ha estat una adaptació del clàssic de Shakespeare feta pel televisiu Àngel Llàcer, i com passa gairebé sempre amb aquest Rei Mides de l'espectacle, l'èxit ha estat rotund. 


Ambientada en els daurat Hollywood dels anys cinquanta, la comèdia passa lleugera tot i la seva durada. L'espectacle compta amb música en directe, coreografies, cançons, i amb intèrprets de primer nivell de David Verdaguer, Sílvia Abril, Lloll Bertran, Albert Triola, Jordi Coll, Màrcia Cisteró, Guillem Albà i també del reusenc Pau Ferran. Tot plegat feia que les 900 persones que omplien a cada sessió la Sala Gran sortissin de l'espectacle amb un somriure.
Això és tot SALA TRONO

El mateix Pau Ferran ha empalmat la Sala Gran del TNC amb una sala molt molt més petita però tant o més important pel nostre territori com és al Sala Trono de Tarragona. Aquesta sala ha de tancar per qüestions administratives de seguretat i han creat un espectacle a mida per celebrar aquest comiat amb una gran festa. La «Sala» interpretada per l'Oriol Grau, i la «Trono» pel mateix Pau Ferran repassen no tan la història, sinó la crònica sentimental d'aquest espai emblemàtic del teatre al Camp de Tarragona. Una festa de comiat magnífica que no us podeu perdre.

Déu és bellesa PARKING SHAKESPEARE

I avui dia 18 de gener, l'endemà de Sant Antoni, a la Sala Maldà de Barcelona, s'estrena Déu és bellesa de la companyia Parking Shakespeare. En aquesta obra hi surten el reusenc Adrià Díaz i l'hospital-mont-ro-reusenc Santi Monreal. Parking Shakespeare ja té un nom dins el panorama teatral català a al temporada d'estiu amb les seves representacions de comèdies de Shakespeare al parc de l'Estació del Nord de Barcelona, i ja fa unes temporades que a l'hivern aprofiten per fer drama en algun espai més recollit com és el singular teatre Maldà de Barcelona. S'hi estan fins el 12 de febrer.

La Mare LA VILLARROEL

I a la nogensmenys mítica sala Villarroel de Barcelona, del 28 de gener al 12 de març, l'Ester Cort compartirà escenari amb l'Emma Vilarasau, pep Pla i Òscar Castellví a La mareuna obra que, com el seu jeroglífic nom indica, ens parlarà sobre les dificultats de la maternitat i d'assumir que ja no ets el centre de al vida dels teus fills.

En definitiva, unes magnífiques propostes que, sens dubte, són fruits del treball i la persistència, uns camins que a vegades no són rectes, però que si la sort i l a salut els acompanya, porten a bon port. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars