La nIt del Comerç i la Marató de Tv3 2017

La Gata Borda sempre que podem participem en incitatives ciutadanes, una va ser la creació i presentació de la Nit del Comerç i Turisme de Reus













Per presentar-la vam intentar fer una presentació fresca i àcida, que fos àgil i desimbolta:

En podeu llegir la crònica al blog de Pep Baiges, aquí

En destaco:

"Per lliurar els premis l’organització va confiar la conducció al grup teatral la Gata Borda que, com s’acostuma a dir, són tanto segur gràcies a la seva originalitat, amb un guió ocurrent i divertit. Així ho vam testimoniar per Sant Jordi en la presentació dels llibres d’autors locals. Aquell dia van demostrar la seva capacitat per fer mengívol un acte habitualment espès atenent la complexitat d’haver de parlar de tots i cadascun dels volums de temàtica local que es publiquen al Món de Reus. I ahir, novament, van tornar a demostrar aquesta cintura per entendre la dinàmica de l’acte i posar-se el públic a la butxaca amb un argument àgil i directe.


En aquesta ocasió la Gata Borda va optar per un tercet per presentar l’acte: dos arquitectes i una donzella. Lluís Domènech i Montaner i Antoni Gaudí és van disparar més d’un dard enverinat mentre intentava posar pau la dona que va donar carbasses a Gaudí, la mataronina Pepeta Moreu que -particularment- em va semblar del milloret de la vetllada al marge, naturalment, de l’immens Antoni Veciana que va brodar el paper de l’arquitecte de la Casa Navàs."

Per altra banda, i en el marc de la Marató 2017 de TV3, també vam escriure i presentar la cagada del Tió de la Trobada de Tions de l'Escola La Vitxeta. Aquesta vegada en un registre totalment diferent, donat que havíem de fer un acte entretingut per la canalla, i que a l'hora hi hagués dobles intencions que divertissin als adults.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars