Dies de vi i gloses


Avui tenim la segona sessió del taller de glosa a la Taverna Despertaferro, la primera la vam fer fa un mes i donada la bona acollida de públic, doncs repetim amb l'ajut de la Laia Pedrol de Cor de Carxofa que ve a Reus per ajudar-nos a repopularitzar aquesta manera de cantar. Tothom amb ganes de cantar, passar-ho bé i amb voluntat de vogoritzar el cervell té en aquest espai un moment de fitness cerebral a través de la música i la llengua.

Val a dir que aquest 2018 ha començat fort en relació amb la cançó improvisada a Reus i voltants, tenint en compte que partíem del zero absolut i que estem a anys llum de la popularitat de la jota a les terres de l'Ebre. El 16 de gener, vigília de Sant Antoni ja ens esperaven a Porrera un altre any per tornar a anar de celler en celler a cantar i tastar vins. No seré el primer a descriure la bellesa de Porrera, i més sota una nit estrellada d'hivern.




Alttres moments han estat els garrotins amb el Xavi Ciurans i la Clara Colom al concert previ al sopar groc, o l'estranya actuació del 27 de desembre en moments molt caldejats.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars