No t'enyoro


Manel, la revelació musical de l’any, divendres va passar pel Camp, per aquella vila que es diu Tarragona i van omplir, les entrades estaven exhaurides de feina temps. Val a dir que hi havia moltes, moltissimes cares de la ciutat de Reus.

Manel no van defraudar, tot i que la sonorització no era del tot bona, els Manel van lligar les cançons amb petits contes que les enfilaven. Una posada en escena senzilla i honesta, no ens volen fer creure allò que no són.

Són un grup que explica petites històries i per tant res de grandiloqüència. El detall va ser la cançó No t’enyoro nena dels Pets que havien versionat i que van fer pujar al Lluís Gavaldà per cantar-la, que en aquell moment havia anat a fer pipí. Per tots aquells que diuen que abans de Manel i Mishima la música catalana era merda, doncs queda clar que es feien grans cançons que canviant-ne quatre notes poden ser furiosament actuals.

No sé si el Gavaldà es va rentar les mans però va ser un plaer poder veure l’encaixada entre dues generacions de músics del país.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars