Tenia una casa, el meu somniAquest dissabte 15 de febrer a les nou del vespre al Teatre Bartrina es representarà l’espectacle Jo tenia una casa, el meu somni. Aquest és un espectacle benèfic, la taquilla anirà des nada al programa d’habitatge social de Càritas. Tenia una casa, el meu somni és un vers d’Espriu, i és que la dramatúrgia que he muntat és sobre sobre poemes de Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés, Joana Raspall i Bartomeu Rosselló-Pòrcel.

.

Però el que més destacaria de tot plegat és que en la confecció d’aquest espectacle hi han par cipat un munt de persones i entitats de la ciutat que s’han mobilitzat per aquesta fita.

Per una banda tenim totes les companyies més o menys estables que fan teatre a la ciutat: Llop’s teatre, el Tebac, Bràvium, Orfeó Reusenc, Scenicum, Les Artistes Locals, En Veu Alta, Aiguamarina i la Gata Borda. Jo no recordo cap espectacle en el qual hi hagin par cipat tantes companyies de Reus, ho veig com un bon sintoma de la vitalitat del panorama escènic de la ciutat, i més havent vist ja com de bé havien anat els assajos.


No només hi ha col·laboracions teatrals, sinó que també s’hi han prestat uns quants músics, com el cantant Miquel Vilella que farà una esplèndida versió de He mirat aquesta terra, la formació de cambra Duo Miró format per al violoncelista Marta Mulero i el pianista Medir Bonachi, i l’Escola de Música del Centre de Lectura que interpretaran poemes de Joana Raspall.
També hi participa amb les projeccions MAB’S i el Marc Sardà cedint una il·lustració pel cartell.

Tot plegat organitzat per Òmnium Baix Camp i Càritas Interparroquial de Reus i coordinat produit per La Gata Borda, amb una bona causa de fons.


 L’import de les entrades per a l’espectacle (5 euros), que ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Bartrina, es destinarà íntegrament al programa d’habitatge social de Càritas. També es poden fer donacions per la fila zero de l’espectacle al compte ES60 2100 0010 3702 0182 4793 de CaixaBank.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars