El Castell altra vegada



El Castell de Reus sempre ha estat un malendreç. Des dels primers intents de restauració, dels quals Jeroni Martorell en va fer un projecte, fins a avui, ha estat un espai que no ha sabut trobar la seva funcionalitat. La façana mateixa que se li va posar ja denota una manca de personalitat insultant.

Durant anys va fer les funcions d'arxiu, però les limitacions que tenia el van fer traslladar a l'espai actual i va tornar a quedar sense ús durant anys i només s'obria puntualment com a magatzem.

Avui al Diari de Tarragona el Marc Càmara ens parla del nou projecte de l'Ajuntament, sorprenentment pel que sembla que es llegeix entre línies, sembla que no s'ha pensat res concret per aquest espai. Potser que, per variar, preguntéssin als agents culturals de la ciutat sobre les possibilitats de l'espai.



2 comentaris:

  1. Façana actual de Jordi Àlvarez i Ernest Minguillón

    ResponElimina
  2. 35 anys i envelleix dignament. Felicitem l'arranjament i el nou ús. Pere Anguera descriu la història dels projectes en Urbanisme i arquitectura de Reus, 1988, amb una valoració positiva de la nostra intervenció. (J.A/E.M)

    ResponElimina

 

Arxiu del blog

Entrades populars