Els Reixos ens estiren les orelles (2008)



Potser ningú no hi va parar gaire esment i tothom estava més preocupat amb els regals i els caramels que no pas amb les paraules que va pronunciar el Rei Melcior a la balconada de l’Ajuntament de Reus. Davant de tota la gernació el Rei blanc, per cert amb una fesomia que em recordava a la d’algú bastant conegut a la ciutat, va estirar les orelles a petits i grans pel mal funcionament de l’escola al país.

Missatge dels Reis Mags als nens de Reus 2008

Estimats xiquets i xiquetes de Reus:



El senyor alcalde ens acaba de donar les claus de totes les cases de la ciutat perquè aquesta nit us puguem portar tot el que ens heu demanat. Nosaltres, els Reis d’Orient, venim de molt lluny, ja sabeu que fa uns dies érem al portal de Betlem i que som els qui tanquem tot un seguit de festes que són plenes de bons propòsits i també de regals. Molts de vosaltres ja les vau començar amb el tió i avui amb els Reis les acabareu.



Enguany farem una excepció i no tindrem gaire en compte si no heu estat prou bons, ni si no heu estat prou atents a l’escola, ni si no heu fet prou bé tot el que els pares i els mestres us han dit, però ara sí que us demanem que l’any vinent sigueu més bons, més treballadors, que es meu molt els vostres pares i germans, els mestres i els companys, que respecteu les persones i les coses, que jugueu molt i que poseu la màxima il·lusió en tot allò que feu, perquè nosaltres, que som màgics, ja sabem que aquest any que hem començat no serà un any fàcil i que tots ens haurem d’esforçar de valent perquè les coses ens surtin com volem. Cal que des d’ ara mateix feu el propòsit de ser millors, oi que sí que ho sereu?

Apa, doncs, aneu cap a casa amb la il·lusió que demà trobareu tot el que heu demanat i que podreu compartir amb els vostres germans i amics. I ara fem, entre tots, que la felicitat d’aquest moment màgic que vivim sigui com un estel que la faci arribar a totes les persones del món.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars