Product


Dissabte el Bartrina no era del tot ple. Hi feien Product, de Mark Ravenhill, una obra representada a la Sala Beckett􀂂 la passada primavera. Un product placement és una tècnica publicitària que es basa en la col·locació intencionada i calculada de productes o marques comercials en el decorat de sèries de televisió, etc. Aquesta és una de les preocupacions centrals del productor d’una pel·lícula bastant horrorosa sobre el conflicte entre occident i el món musulmà. 

Tot i que hi ha tres actors en escena l’obra és un monòleg molt ben resolt per David Selvas. Un monòleg que defuig l’actor sol sota la llum d’un sol focus, sinó que s’acompanya de manera efectiva de tot el que fa falta perquè sigui passador.

També cal destacar una bona direcció de Julio Manrique: l’obra resulta fresca, amb ritme i divertida. En cap moment no desconectes per pensar en la llista de la compra, i això és un bon signe. Ara bé, no treurem cap conclusió cabdal sobre el xoc de civilitzacions, i potser és que no cal que els autors o artistes sempre ens endossin entre pit i espatlla la seva postura ideològica.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars