Teatre de Tot Sants





Ara ja fa massa anys que a Reus no es representa el Don Cuan Tanorio. És una llàstima perquè era un patrimoni de la ciutat, i més que pel fet immaterial, la veritat és que si alguna companyia la tornés a representar, els primers anys ho petaria, com es diu ara.

La Gata Borda no ho podem fer perquè per aquestes dates estem fent les visites drama tzades al Cementiri General de Reus i a tot no s’hi arriba.

De petit recordo llargues estones fent cua davant del Bràvium esperant que obrissin la taquilla per a comprar de manera anticipada les entrades. Segur que aquesta imatge es repetiria.
El que no tinc tan clar és si a hores d’ara l’humor d’aquest Don Cuan Tanorio funcionaria. Però l’humor és estrany: la broma que feia riure més, era la que cada any es repetia.



Si voleu aprofundir més en les representacions teatrals que es feien a Reus pels volts de Tots Sants, aquesta pàgina us en pot donar més detalls del Cuan Tanorio i del Ball de la Mort que es fa fer uns poquets anys.


Per cert, tot aquest teatre de Tots Sants, cert és que està banyat per un ambient fúnebre i tètric, però res a veure amb els espants i els monstres del Halloween -com sembla que algun espectador despistat esperava a les visites drama tzades- qui busqui això que pagui entrada al Port Aventura.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars