Oriol Teixidor a la galeria Anquins




Dissabte 3 de març a la Galeria d'Art Anquins de Reus es va fer un taller amb canalla de la mà de l'artista plàstic Oriol Teixidor. 



Oriol Teixidor és una artista el qual segueix l'estela d'Antoni Tàpias, tot i que la seva obra té una personalitat pròpia i interessant. 




Aquests tallers per la canalla serveixen perquè els petits es relacionin directament amb l'art plàstic, però també perquè els acompanyants adults entenguem amb paraules clares i senzilles el treball d'un autor, per tant l'experiència és doblement satisfactòria.



La col·lecció Immersió ens mostra sempre la mateixa figura humana sotmesa a diferents tractaments i materials, i després d'aquests, sempre en torna a sorgir la humanitat. 


Un dissabte assolellat d'hivern, en un carrer silenciós i poder parlar d'art i que la canalla el pugui experimentar. Sembla un somni en la rònega realitat on estem, però existeixen aquests petits espais de serenitat.


Podeu veure l'obra d'Oriol Teixidor a la Galeria Anquins dins el 21 de març de 2018. I esperem que aquests tallers per petits i grans segueixin.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars