Rèmol




El rèmol no forma part de la col·lecció d'il·lustres desconeguts que estic fent. Però a vegades la seva forma ens pot tirar enradera a l'hora de comprar-lo i cuinar-lo. El rèmol el coneixem més pel restaurant que no per fer-lo a casa, i això que és un peix molt agraït, i que fora de temporada de Nadal no pica massa a al butxaca.

El millor és que us deixeu de receptes d'internet i demaneu consell. Si no us el donen, doncs continueu llegint. A mi la peixatera que em va despatxar em va dir que me'l netejava pel forn, o sigui, que me'l desfreixurava i m'hi feia uns quants talls a través i prou. Em va dir que la pell era gelatinosa i que, malgrat que pel color semblés a la del llenguado, que es menjava i era bona. I tenia raó.

Potser tindreu el dubte de quants rèmols comprar. La resposta també és que ho pregunteu. en tot cas jo vaig comprar dos rèmols mitjans per tres grans i dugues petites i vam fer curt. el rèmol és un peix molt primet, i la seva extensió damunt del taulell ens pot enganyar.




Llavors quan el tens a la cuina, ja no té secret si vols una recepta fàcil i que no emmascari el gust. Així doncs fem la clàssica recepta de peix al forn: Primer es tracta de posar al forn una safata amb un llit de pataques tallades a rodanxes, damunt una ceba tallada a rodanxes o a tires, i una o dos tomaques tallades també a rodanxes. Hi posem un raig d'oli d'oliva generós, una fulla de llaurer, un got de vi blans si en tens, i perquè no s'enganxin col·loco una safata amb aigua en un altre dels carrils del forn. A 200 graus segurament que tardarem uns 15 o 20 minuts. Quan la pataca ja està, posem els rèmols al forn una mica salats. En aproximadament 15 minuts ja estan. Jo el peix al forn o a la brasa em fixo en els ulls del peix, quan estan totalment entelats vol dir que gairebé ja està. Llavors ja depèn del teu gust de si t'agrada més o menys fet el peix.




1 comentaris:

  1. Va ser un somni complit quan el meu ex amant va trucar per demanar disculpes per haver-me abandonat, i això està disposat a fer qualsevol cosa per recuperar-me. Em vaig quedar sense paraules quan deia tot això per telèfon perquè aquesta va ser la meva sol·licitud quan em vaig posar en contacte amb el Dr. DAWN i, en qüestió d'hores, el Dr. DAWN ho va fer realitat, poseu-vos en contacte amb el Dr. DAWN si voleu recuperar el vostre ex.
    *Si vols retrobar-te amb el teu amant.
    *Si vols concebre.
    *Si vols curar qualsevol tipus de malaltia.
    *Si vols un encanteri de bona sort.
    Correu electrònic dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2349046229159

    ResponElimina

 

Arxiu del blog

Entrades populars